Zwitserland
Door: Femke
Blijf op de hoogte en volg Femke
08 Mei 2009 | Nederland, Roosendaal
Dit is mijn eerste berichtje over mijn nieuwe reis. Zoals de meeste van jullie al weten ga ik deze zomer voor 8 weken naar Zwitserland toe. Vandaag heb ik de gegevens van mijn gastfamilie ontvangen en inmiddels ook al aan de telefoon gehad. Toch wel weer een hele omschakeling hoor, dat duits...
Ik kom terecht bij een familie met 1 zoon en 2 dochters van 19, 20 en 21. Ze hebben koeien, kalfjes, runderen, geitjes, ponies, honden en katten. Het plaatsje heet Engelberg en de boerderij ligt 5 km buiten het dorp op 1300 m. hoogte.
Voor degene die geinteresseerd zijn hier alvast het adres:
Werner & Silvia Matter
Spisboden
6390 Engelberg
xxx Femke
10 Mei 2009 - 16:00
Frans Deijkjers:
HALLO Femke,Fijn dat je zo avontuurlijk bent ingesteld.Geniet er maar van.Ik wens jou daar een fijne tijd.Hou je taai en tot ziens. Opa -
10 Mei 2009 - 17:25
Ria:
Hey Femke,
Dat wist ik niet, dat je weer naar het buitenland vertrekt. Zwitserland is een prachtig land, we zijn er net doorheen getrokken op weg naar huis vanuit Italie. Je wordt nog een echte wereldreizigster op deze manier!
Groetjes, Ria en Wout -
10 Mei 2009 - 20:35
Astrid Peter En René:
Ha Femke,
Wij vinden het ontzettend leuk voor je dat je weer naar het buitenland gaat. Zwitserland is top! Wie weet hoe het loopt en misschien komen we na onze vakantie op de terugreis even langs. We moeten even kijken of dit mogelijk is. Nog even wat Duits oefenen met opa Frans en je kunt zo de bergen van Zwitserland in!!
Groetjes!! -
09 Juni 2009 - 18:10
Opa Frans:
Hallo Femke, wij, Ans en ik wensen jou een goede reis en een heel prettig oponthoud in Zwitserland.
Natuurlijk de allerbeste wensen en hartelijke groeten.van Ons.