Eerste berichtje Zuid-Afrika
Door: Femke
Blijf op de hoogte en volg Femke
01 September 2009 | Nederland, Roosendaal
Hier is dan mijn eerste berichtje over mijn stage in Zuid-Afrika. Over 10 dagen is het zover, dan vlieg ik van Amsterdam via Cairo en Johannesburg naar Port Elizabeth. Voor degene die het nog niet weten, ik ga stage lopen bij Judo SA, de nationale judobond van Zuid-Afrika.
Mijn adres is inmiddels ook bekend:
16 Robin Road
Greensields Park
Port Elizabeth
South Africa
6001
Het is een huis met 7 slaapkamers, 3 badkamers en een zwembad, 5 minuten van mijn stage af en 10 minuten van het strand.
De eerste paar dagen woon ik nog wel ergens anders, omdat mijn kamer pas de 15e vrij is, dus ga ik een paar dagen in een gastgezin samen met een andere student wiens kamer ook de 15e vrij komt. Ook weer iets anders om mee te maken. Daarnaast is er de eerste avond dat ik in Port Elizabeth ben een strandparty om alle nieuwe studenten te leren kennen, dus ik hoop dat ik kan slapen tijdens de vlucht ;)
Groetjes aan iedereen.
xxx Femke
02 September 2009 - 13:59
Heleen:
Hé Femke!
Jeetje.. Ik kan al die waarbenjij's van jou al niet meer bijhouden, je vliegt de hele wereld rond! :) Hoe lang ben je daar? Supergaaf, veel succes en geniet ervan!
groetjes Heleen -
11 September 2009 - 06:36
Ingrid En Peter:
Vandaag is de dag dan aangebroken dat je vertrekt naar Zuid-Afrika. We zullen je missen maar hopen wel dat je veel zult gaan zien en beleven en dat je ons allemaal op de hoogte zult houden via deze website.
Heel veel succes toegewenst met je stage. Zorg dat je met volle teugen geniet.