Weer thuis - Reisverslag uit Roosendaal, Nederland van Femke Gastel - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Roosendaal, Nederland van Femke Gastel - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

20 Januari 2008 | Nederland, Roosendaal

Hoi allemaal
Hier even een kort berichtje. Ik ben weer in Roosendaal, vrijdag ben ik terug naar huis gevlogen. De dokter had 2 maanden rust voorgeschreven en zo snel mogelijk fysiotherapie. Ik kon die mensen dus niet helpen daar en er was voor de fysiotherapie een wachtlijst van 2 maanden. Inmiddels heb ik gister hier in Roosendaal al fysio gehad, dus dat gaat gelukkig wat sneller, nu gewoon voorzichtig zijn en herstellen!
groetjes Femke

• 20 Januari 2008 - 13:35

Ria:

Jee Femke, wat jammer voor je. Net nu je zo'n fijne plek leek te hebben, met eigen flatje en al. Wat een pech ook om je arm uit de kom te vallen! maar ja, dan ben je wel beter af thuis, met alles onder handbereik. Ik hoop dat je snel minder pijn zult hebben en wat kunt doen. We zijn benieuwd naar het vervolg.

groetjes, Ria en Wout