Laatste berichtje vanuit Sagaoya!!
Door: Femke
Blijf op de hoogte en volg Femke
24 Juli 2008 | Noorwegen, Hernes
Nog 1 weekje en dan is mijn avontuur hier op Sagaoya voorbij. Nog 3 weken en dan ben ik weer thuis, eens kijken wat papa en mama met mijn kamer hebben uitgespookt ;)
Heel veel nieuws is er niet echt, vandaag was ik vrij en ben ik mee geweest naar het meer. Het is ongeveer 25 graden dus dan is een hele dag in de zon en het water wel lekker! Alleen jongens kunnen natuurlijk niet zwemmen zonder vervelend te zijn, dus bijna iedereen is onder water geduwd of getrokken (wel lachend hoor, het was niet vervelend, gewoon leuk). Alleen hoe het mogelijk is dat het 15 meisjes niet lukt om 2 jongens onder water te krijgen…
Vanavond hebben we karaoke, als het net zo is als vorige week zijn de leiders degene die het hardste (en valste!) zingen, terwijl iedereen staat te kijken of we gek geworden zijn haha. Gisteren was er twister, iedereen is over en op elkaar gevallen :)
Verder is er niet veel gebeurd, de afgelopen twee weken vooral de koeien gedaan en proberen om via internet en de post alles voor mijn studie te regelen. Serieus, in plaats van alles in een keer te sturen, komt het op drie verschillende tijden, hoe zo slim. In ieder geval is de boekenlijst nu eindelijk beschikbaar, dat is iets.
Dit is dus mijn laatste berichtje vanuit Sagaoya, Hernes, Noorwegen, maar er komt er nog eentje van de vakantie hoor!!
xxx
Femke
24 Juli 2008 - 22:11
Ingrid En Peter:
Hoi Femmelot
De laatste loodjes hier voor we richting Noorwegen gaan. We hebben er heel veel zin in. Vertrek is gepland as zaterdag en als alles goed gaat zien we je de donderdag erna. Route is ontvangen en ik zou zeggen : hou wat vlees voor ons apart. xxx -
25 Juli 2008 - 06:37
Ria:
Hoi Femke,
Fijn dat je een leuke tijd hebt gehad in Hernes! Nog een goede laatste week en dan nog even lekker vakantievieren met paps en mams. Goed dat je daarna weer een studie oppakt!
Tot ergens eind augustus begin september en nog een hele fijne vakantie met de camper!
Groetjes, Ria en Wout -
25 Juli 2008 - 11:56
Opa:
Jelaatste berichtje gelezen'Het duurt nu niet lang meer voordat je thuis bent.Ik ben gisteren bij je Moe en Pa geweest.Ze hebben er heelveel zin in,om opvakantie te gaan. Kan ik me goed voostellen.Fijn dat je her daar zo leuk hebt.(Ik hoop je vlug weer in levende lijve te zien.Hou je haaks en geniet maar zolang het nog kan.Groetjes en veen liefs, Opa Frans. -
26 Juli 2008 - 22:39
Astrid En De Rest:
Mooie foto's Femke!!!
Vanmorgen zijn je vader en moeder vertrokken naar het mooie scandinavie en we zien uit naar de foto's van jullie avontuur. Misschien dat jullie op de terugweg nog bij ons op de koffie komen. Wij zitten dan in Stroombroek in de achterhoek. Kunnen we je alvast weer welkom heten in Nederland!!!
Femke tot gauw!!
Peter Astrid en de kids