adres
Door: Femke
Blijf op de hoogte en volg Femke
26 Augustus 2007 | Ierland, Rathvilly
Op dit moment is het goed weer hier, heb net samen met Johanna gereden. Vanochtend zijn een aantal paarden samen met Ken en Steph naar het strand geweest, maar die van ons niet dus hadden nog volop energie.
Van de week is er niet zo veel nieuws gebeurd. Gregoir is naar huis(godzijdank, iedereen had genoeg van hem. Steph heeft hem uit haar les gegooid, was de 3e keer in haar leven dat ze iemand eruit gooide). Van dinsdag tot en met vrijdag was het kamp, maar er waren maar 11 kinderen(incl Helen en Gregoir), dus het was rustig maar wel gezellig. De meeste rijden hier ook, maar er waren ook 2 meisjes en een jongen uit Cork. Hij was echt niet te verstaan haha. Donderdag was Laura jarig, dus vrijdag samen met Johanna en Helen geholpen met 't feestje en daarna gebarbecued. Das wel zo'n beetje wat er gebeurd is hier. Iedere dag gereden(behalve zaterdag, te veel lessen), ivm kamp waren alle paarden hier dus meer keus.
Mijn adres:
xxx Femke
02 September 2007 - 11:32
Bianca:
Hey Femke,
Bevalt het er nog steeds?
Voor mij is het nog een maandje en kom ik ook die kant op. Ik heb er onwijs veel zin in!
Gr. Bianca -
07 September 2007 - 12:37
Ingrid:
Vanochtend contact gehad met Femke.Alles gaat goed. Heeft nu haar laptop ontvangen en kan nu, hoop ik, weer wat foto's etc. plaatsen.Alvast voor iedereen de groeten en ze hoopt op wat reacties op deze site.Ze gaat morgenavond uit voor de verjaardag van Jef. Ben benieuwd hoe het haar zondag vergaat.Nienke wordt woensdag 17 oktober in Brugge geopereerd en moet daar drie a vier nachten blijven. Daarna 14 dagen bij ons in huis. Voor de rest alles oke hier.
Groetjes van papa en mama en een pootje en knuffel van Nana -
10 September 2007 - 14:50
Ria:
Ha Femke,
Vanmiddag lees ik het bericht van Ingrid en ik kijk nog even naar je vorige post en mijn reactie. Hoe het komt weet ik niet, maar alle berichtjes die ik heb geschreven zijn weg;-( Ik heb je toch echt geschreven (en het ook zien staan op de site). Laat even weten of jij ze ook hebt gezien?
Grz.Ria en Wout
10 September 2007 - 14:59
Ria:
Zeker met mijn neus gekeken daarnet, want nu zag ik één reactie (bij Rathvilly) wel staan en er staat me iets van bij dat een vorig berichtje mislukte omdat we op dat moment een gebrekkige verbinding hadden.
Nou ja, dit is er in elk geval weer een! Ik hoop dat je een fijn weekend hebt gehad.
Grz. Ria -
30 Oktober 2007 - 11:31
Astrid En Fam.:
Hallo hallo hij komt hij komt die lieve goede Sint, herstel het doosje met inhoud. Hopelijk arriveert deze begin volgende week!!!! pindakaas, drop en zo...
Ook nog pepernoten....
Heel veel groetjes en sorry voor de vertraging!
Astrid, Peter en de Kids