Rathvilly
Blijf op de hoogte en volg Femke
18 Augustus 2007 | Ierland, Rathvilly
Ik ben nou een week in Rathvilly en eigenlijk wel helemaal gewend hier. Degene die de manege runnen zijn Ken en Stephanie, 2 van de 10 kinderen van Kathryn(ik heb ongeveer de helft ontmoet nou, de rest volgt nog ;)). Ik woon bij Kathryn en Ken, Stephanie woont hier ongeveer een half uur vandaan.
Overdag is het meestal op Matthew en Laura passen, vanaf ongeveer half 10 tot 5, als Steph komt. Wanneer Laura weer naar school gaat is het alleen Matthew. 's Avonds kunnen we rijden, ze hebben 2 buitenbakken en als 't goed is komt er deze maand een binnenbak. Verder is het een beetje in huis helpen en als het kamp is(komende week!!) dan ook helpen met koken. Ze hebben ook een hele lieve hond hier, Porter, een kruising van een labrador en een golden retriever. Eigenlijk mag hij niet op de bank komen, maar als er iemand zit komt hij bij je zitten, totdat Ken komt tenminste haha. Porter is gek op Ken dus zodra hij de jeep hoort of iets is ie weg.
Op dit moment zijn hier: Johanna(doet hetzelfde als mij, is hier nog 4 weken), Silvia(was hier vorig jaar) en Christina(silvia's nicht(blijven tot maandag)) allemaal uit Oostenrijk, Gregoir uit Frankrijk(gaat volgende week weg) en Helen(is vandaag aangekomen uit Frankrijk) en Marina is vandaag teruggegaan naar Frankrijk.
Gisteravond naar de pub geweest, was de 21ste verjaardag van een nichtje van Ken en Steph, dus we zijn met ken meegeweest naar de pub(die van een andere broer is, Bobbie). We waren om half 5 thuis en voor iedereen die denken dat ze me dronken hebben gezien(ruben:P) : no way. Gisteravond was ik dronken en geloof me, ik weet nou hoe het de volgende dag is haha.
Dat was het wel voor nou, ik ga proberen een paar foto's erop te zetten, van Porter en Duckett's Grove, de rest heb ik nog geen foto's van!!
xxxxxxxx Femke
18 Augustus 2007 - 19:54
Monica:
heey femke
ik ben blij dat je nu wel een beetje op je plek zit..
ik hoop dat alles voor de rest goed gaat..
heel veel plezier nog..
groetjes van iedereen hier :)
19 Augustus 2007 - 18:38
Jasper:
Hey,
Dat klinkt heel goed! In ieder geval wat meer gezelschap :D
Heb je ook wat contact met de paarden? Of is dat wat minder, nu er meer mensen zijn om te helpen?
Pubs zijn echt super in Ierland! :D Maarre ... niet te dronken worden heh :) (zit nu zelf met een kater achter de computer, i know how it feels... :s)
Kan je je huidige adres nog doorgeven? Kaartje sturen!!! :D
Veel plezier nog!
Jasper -
20 Augustus 2007 - 11:29
Bianca:
Hey Femke,
Het klinkt alsof je het hier beter naar je zin hebt.
Ik heb ook onwijs veel zin om naar Ierland te gaan. Als ik er ben kom ik een keer jou kant op.
Heel veel plezier.
Gr. Bianca -
21 Augustus 2007 - 18:03
Ria:
Hoi Femke,
Blij te horen dat je het hier beter naar je zin lijkt te hebben, al is kinderoppas ook niet je liefste wens waarschijnlijk.
Wij zijn al weer ruim een week thuis en hebben de laatste dagen in Roundwood gekampeerd, in de Wicklow Mountains onder Dublin. Niet zo ver van jouw nieuwe adres vandaan dus. Prachtig!
Ook wij hebben genoten van het publeven, met Ierse muziek, cider en gin and lime. We zijn ook nog in Leo's pub geweest (vader van o.a.Enya) in Donegal. Helaas is het voor ons weer voorbij, maar geniet jij maar lekker verder van je Ierse ervaringen!
Liefs, Ria en Wout