De laatste weekjes... - Reisverslag uit Rathvilly, Ierland van Femke Gastel - WaarBenJij.nu De laatste weekjes... - Reisverslag uit Rathvilly, Ierland van Femke Gastel - WaarBenJij.nu

De laatste weekjes...

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

10 December 2007 | Ierland, Rathvilly

Hey allemaal

Het weer hier in Ierland begint nu ook wat op winter te lijken. Als je naar buiten kijkt is alles nog groen, het gras, de planten en de meeste bomen hebben nog de helft van hun bladeren. Vannacht gaat het echter vriezen, dus ik krijg toch nog een beetje een Ierse winter voordat ik naar huis kom.

Afgelopen dinsdagochtend waren de schoolpony’s ontsnapt, dus om half 9 ’s ochtends, zonder ontbijt, gingen Natalie en ik met Ken mee in de jeep om de pony’s te vangen. De plaats waar ze waren was ongeveer 20 minuten lopen van Balli Oliver(Jacqui’s huis) waar de pony’s eigenlijk moesten zijn. Er zijn 12 pony’s en we waren met zijn 3en, dus ieder met 2 paarden terug lopen naar Balli Oliver, twee keer, maar Ken loopt iets sneller dan ons, dus Natalie en ik hebben de helft gerend haha.
Op woensdag ben ik weer met de hoefsmid mee geweest omdat 2 pony’s nieuwe ijzers nodig hadden, dus terug naar Jacqui’s huis. Gelukkig waren de paarden deze keer wel gebleven waar ze waren(niet echt moeilijk aangezien ze dit keer niet in het veld maar in een schuur waren).
Gisteren is er een nieuw meisje uit Zwitserland gekomen, Stefanie, dus dat is wel een beetje verwarrend. Ze blijft hier met kerst en is dan samen met Natalie daarna. Natalie gaat naar huis met kerst, we nemen dezelfde bus naar het vliegveld(half 3 ’s nachts….) want haar vlucht gaat 5 minuten later dan mijn.

Dat is al het nieuws dat ik heb. Over 1,5 week ben ik weer thuis!!!

xxx Femke

• 11 December 2007 - 09:45

Monica:

jeej :D
    ik kijk er echt naar uit :)

xxxxxx
    je nichtje

• 11 December 2007 - 15:48

Ria:

Ha Femke,
    Leuk om steeds wat avonturen mee te kunnen lezen. Bedankt voor je kerstkaart, Opa Frans was dit jaar eens niet de eerste! Nog een fijne laatste 1,5 week en alvast een goede reis!

Groetjes van je oom en tante uit Dordrecht, Ria

• 13 December 2007 - 15:37

Nienke:

Jey! Mijn zusje komt weer thuis! Jippie! Oh, ik ben zo blij, ik heb je zo gemist,meis! De foto's zijn heel mooi. Als je terug bent in Nederland, laat ik ma of pa wat foto's maken van ons samen. Als je dan nog Norway gaat, heb ik toch nog wat leuke foto's, die jij dan natuurlijk ook krijgt, anders moet je mij weer zo missen :-)
    Doe ze allemaal de groetjes daar, en geef ze een knuffel (de kleintjes dan he, haha)
    Ik hou van je. Dikke kus en knuffel, je zusje