hey allemaal.... - Reisverslag uit Rathvilly, Ierland van Femke Gastel - WaarBenJij.nu hey allemaal.... - Reisverslag uit Rathvilly, Ierland van Femke Gastel - WaarBenJij.nu

hey allemaal....

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

23 September 2007 | Ierland, Rathvilly

Hey allemaal,

Hopelijk was het in Nederland beter weer deze week, hier was 't veel regen en harde wind. Maar dat is alleen maar het weer, verder is alles goed hoor ;)
Katherine is woensdag terug gekomen uit Frankrijk, dus het eten 's avonds is nu weer normaal haha. Samen met Jacqui heeft ze een bod gedaan op een huis in Frankrijk voor in de winters, dus ze zijn nou aan het wachten op een reactie.
Met de binnenmanege zijn ze al een heel eind, zijn nou met het dak bezig, bijna alle dakspanten liggen er al op dus. Alleen ze gaan geen muren bouwen(als in cement) maar anders, beetje vaag. Maar een binnenmanege is wel fijn, deze week 3 keer nat geworden tijdens het rijden,
één keer was zo erg dat zelfs mn ondergoed nat was.
Dat was het voor deze week, kort maarja er is niet veel gebeurd.
Ohja één ding.....met kerst ben ik thuis!!!!!

xxxx Femke

• 23 September 2007 - 20:31

Monica:

jah jah .
    met kerst ben je thuis en dan zit ik waarschijnlijk in hongarije :P
    nou kan ik je nog niet zien :(

majah ik mis je wel hoor meis!!

xxxx
    van iedereen hier

• 27 September 2007 - 07:55

Frans Deijkers.:

Hallo Femke,Hier dan eindelijk weer eens een berichtje van mij.Fijn dat het zo goed met je gaat. Ik he4b net van je moeder gehoord,dat je met de Kerst een paar dagen naar huis komt.LEUK TOCH.Hier gaat ook alles goed.Ik wens jou nog een prettige tijd daar Veel groeten en liefs
    Opa.

• 01 Oktober 2007 - 23:12

M@rtin :

Hey Femke, vandaag was het in Nederland petweer, hele dag regen. Toch leuke dag gehad met de borrel, het schaatsen begint al over een maand, hou je wel op de hoogte,
    M@rtin

• 22 Oktober 2007 - 09:48

Ingrid:

Gisteren bij de chinees geweest voor de verjaardag van Opa Frans. Was heel gezellig maar hebben jou wel gemist. Je moet van iedereen de groetjes hebben. Tweede Kerstdag vieren we met de gehele familie bij ons. Alleen opa Frans is er waarschijnlijk niet bij.Aangezien jij dan weer even bij ons bent is dat extra gezellig. Iedereen maakt wat klaar en neemt dat dan mee. Zoals je hebt gehoord wordt Nienke nu 5 november geopereerd en dan kan ze waarschijnlijk met Kerst ook al weer wat eten. Hopelijk gaat het weer wat beter met je arm en kun je al weer paardrijden. Heel veel groetjes en tot gauw per e-mail of op deze site. Mama