Weer een week voorbij...
Blijf op de hoogte en volg Femke
27 Juli 2007 | Ierland, Strokestown
Allereerst bedankt iedereen voor de berichtjes! Is leuk om te lezen.
Ik heb niet zoveel te vertellen als vorige week, zoveel is er niet gebeurd hier. Het weer was het extreemst, ongeveer 15 mile bij ons vandaan heeft het gister gesneeuwd en gehageld...Bij mij waren het heftige regenbuien het grootste gedeelte van de dag.
Alleen Freddy en Rocky staan nou nog op stal, dus eigenlijk is er niet zoveel te doen. Hen beide voeren en de puppies, rocky in de zandarena laten en zn stal uitmesten en rocky na een tijdje weer terug in zn stal. Als Freddy buiten is(alleen anthony laat freddy uit zn stal) zijn stal uitmesten. Verder ben ik meer in het huis bezig of in deirdre's moestuin en deze week is dat helemaal zo. Deirdre is naar Leeds(idd engeland) voor een paar dagen of een week, zoiets, dus ben nou alleen
met anthony dus het is nog stiller nou.
Woensdag zijn Ria, wout en jasper langsgeweest voor uurtje of 2. Ze kwamen rechtstreeks uit Dublin, want Wout was op dublin airport, waar ze op jasper wachtten, met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht: niersteen. Woensdagochtend mocht ie weer vertrekken en hij heeft zelf ook van Dublin naar strokestown gereden, dus het gaat wel goed met hem hoor. Heb nou ook een voorraad drop, jasper wist niet wat ik lekker vond dus hij had maar 4 zakken meegenomen...Niet dat ik dat erg vind natuurlijk;)
Van Donna(organisatie) heb ik nog niks gehoord, maar ze zou deze week bellen en aangezien dat ook vandaag nog is, kan het dus zijn dat ik er vandaag niet spreek. Er waren nogal wat vraagjes waarom ik overgeplaatst zou worden. De reden is eigenlijk dat het niet echt klikt met deirdre en anthony en dat noch zij, noch ik noch donna zeker weten dat dit een goede plaatsing voor mij is. Waarschijnlijk kom ik nou terecht op een manege of bij een gezin/familie die paarden hebben, maar dat is ongeveer alles wat ik weet.
Geen foto's deze keer, te slecht weer. Vandaag is het wel beter, maar nog steeds niet echt lekker. Hopelijk is het bij jullie wat beter!
Groetjes aan iedereen,
Femke
27 Juli 2007 - 12:52
Ruben:
Hee Femke, hier is het ook niet al te lekker weer hoor. Niet dat het koud is ofzo, maar vooral erg regenachtig en het waait heel hard. Ik kan het natuurlijk wel allemaal gaan uitleggen met wat ik bij meteo heb geleerd maar dat wordt heel saai denk ik ;) Maar wat een gedoe met die overplaatsing zeg. Zou je zelf liever blijven waar je nu zit, of maakt het je niet uit of je overgeplaatst word?
Groetjes, Ruben -
27 Juli 2007 - 21:24
Monica:
heey femke,
ik hoop dat het volgende week wat lekkerder weer word voor je ;)
jmmr dat het niet zo goed klikt maar ik hoop dat het goed komt..!!
groetjes van :
Peter -
28 Juli 2007 - 11:47
Nienke:
Hey Femke,
jammer dat het niet echt lekker weer is. Zoals Ruben al schreef is het hier ook niet fantastisch maar volgens de weervrouwen en -mannen wordt het beter aankomende week.
Ik hoop dat je al wat van Donna gehoord hebt, ik heb zelf het idee dat het gezin waar je nu waarschijnlijk naartoe gaat veel gezelliger is voor je. Wat meer leeftijdsgenoten en een wat vrolijkere sfeer :-)
Als het goed is heb je mijn mailtje al gekregen, dus dan weet je het laatste nieuws ook al.
Ik wens je veel succes en plezier!
Dikke kus, Nienke -
30 Juli 2007 - 17:23
Rinus & Ria:
Hallo Femke,
Nou meid, als het daar niet zo erg klikt hoop ik dat je snel overgeplaatst zal worden. Maar bevalt het je wel(over het algemeen dan), daar in het verre buitenland? En zo in je uppie? Wel wennen zeker. Nou hier is alles gewoon normaal.Met Donna en Max ook alles goed.
Verder eigenlijk weing te melden.
Groetjes je oom(pje) Rinus en je tante(tje) Ria. -
04 Augustus 2007 - 17:18
Opa Frans:
Hallo Femke. Wat het weer betreft schijnt het in Ierland altijd veel te regenen.Momenteel is het hiet erg warm.Morgen wordt het 30 graden.Ik hoop dat het volgende adres je beter gaat bevallen.Hou je haaks hoor. Liefs en groetjes. Tot ziens. -
18 Augustus 2007 - 19:37
Evelien:
Hey fem!
zie nu pas je bericht. Sprak monica eergister nog dat je het leuk had. Ik moet helaas woensdag alweer beginnen met school:S bij jou alles ok? vind je t erg dat je overgeplaatst wordt?
Hoor snel van je!
xx eef -
26 Oktober 2007 - 09:55
Opa Deijkers:
Hallo Femke,Ik hoor van je moeder dat allesnog goed gaat daar bij jullie.Bedankt voor je telefoontje op mijn verjaardag.Alles gaat zijn gewone gangetje. Zijn zondag met zn allen gaan eten bij de chinees.Lekker en gezellig. Verder geen nieuws.Veel groeten en liefs Opa.