't is bekend!
Blijf op de hoogte en volg Femke
28 Juni 2007 | Nederland, Roosendaal
Het is definitief: 12 juli vertrek ik naar Ierland!! Ik kom daar terecht bij Anthony en Deirdre Owens in het plaatsje Strokestown. Ze fokken Irish Draught horses en hebben ook een aantal jack russels. Over hen zelf weet ik verder niet veel meer, dus dat wordt een verrassing.
Iig vlieg ik 12 juli van Brussel naar Dublin Airport(half 6 de trein....) en dan met de bus van Dublin Busàras naar Strokestown, is maar 140 km...;)
Maar goed ik heb er veel zin in en ik zie jullie nog voordat ik wegga!
Groetjes Femke
12 Juli 2007 - 14:42
Ingrid En Peter:
Vanochtend hebben we Femke weggebracht naar Zaventem alwaar ze om 10.10 uur vertrokken is naar Ierland.Het was even slikken want het is toch een hele tijd dat ze weg is. We hopen dat ze een hele leuke tijd heeft in Strokestown, heel veel ervaringen opdoet en vooral veel mag genieten.Het zal hard werken zijn maar het is toch bij paarden en dat is wat ze heel graag wil.
Op dit moment zit ze in de bus en hoopt om 17.15 aan te komen in Strokestown.Aangezien ze bij de Fam. Owens geen internet hebben zal het misschien even duren voor we iets van haar horen. Er is echter een internetcafe in Strokestown dus wie weet.Vanuit Roosendaal wensen we Femke het allerbeste. -
12 Juli 2007 - 20:33
Bianca:
Hoi Femke,
Ik heb nog aan je gedacht vandaag!!
Hopenlijk ben je goed aangekomen, en krijgen we snel een mooi verhaal te lezen.
Heel veel plezier daar, en geniet ervan.
Gr. Bianca